Serum solubl-lL-2 receptor levels in patients with chronic liver disease - Hakan YÜCEYAR; Ali KOKULUDAĞ; Ömer ÖZÜTEMİZ; Ahmet KESKİNOĞLU; Tomris KABAKÇI; Filiz SEBİK; Yücel BATUR (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-