The evaluation of 325 liver cirrhosis patients - Kadir AKSÖZ; Nafi YAZICIOĞLU; Belkıs ÜNSAL; Metin KARADAĞ; Günay ÖNDER; Uğur GÖNENÇ; Ali ERGİN; Zahir AKYOL; Himmet KARACA; Sadun KOŞAY (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-