CARCINOEMBRYONIC ANTIGEN (CEA) LEVELS IN BLOOD SERUM AND GASTRIC JUICE IN BENIGN AND MALIGNANT GASTRIC LESIONS. - Mustafa GÜLŞEN; A. Kemal GÜRBÜZ; Kemal DAĞALP; Necmettin KARAEREN; Sait BAĞCI; Can UYGURER; M. Ali ÖZGÜVEN; A. ALPER; Yavuz NARİN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-