TWO CASES WITH ANGILIPOMAS WHOSE MIMIC LEPATO CELLULAR CARCINOMA - Saadeddin HÜLAGÜ; Levent DEMİRTÜRK; Zeki ÇANKIR; Selami ALBAYRAK; Ethem KARAŞEN; Eşref KIZILKAYA; Yavuz ÖNAL; Mehmet ALTIN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-