ABDOMINAL POLYLYMPHADENOPATHY DUE TO SARCOIDOSIS - Hülya ÇETİNKAYA; Kadir BAHAR; Kubilay ÇINAR; Bülent MIZRAK; Ahmet C. KAUR; Cihan YURDAYDIN; Cemil EKİNCİ; Nurdan TÖZÜN; Ali ÖZDEN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-