GASTROPARESIS; AN UNUSUAL INDICATION FOR GASTRECTOMY - Ahmet Gökhan TÜRKÇAPAR; H. ÇETİNKAYA; Kubilay ÇINAR; Rıfkı HAZIROĞLU; Ergun ERDEM; Kadir BAHAR; A. ÖZDEN; Ercüment KUTERDEM (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-