METALLIC STENT PLACEMENT FOR PALLIATION OF MALIGNANT ESOPHAGEAL STRICTURES - Turhan CUMHUR,; Tülay ÖLÇER,; Burhan ŞAHİN,; Ensar ÖZDEMİR,; Ahmet MAVİŞ,; Mehmet YURDAKUL,; Yankı ÇELİK,; Uğur YILMAZ, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-