(DOXYCYCLINE INDUCED ESOPHAGEAL ULCER) - Rauf SEZER; Güngör BOZTAŞ; Zeynel MUNGAN; Celal ULAŞOĞLU; Sabahhatin KAYMAKOĞLU; Sadakat ÖZDİL; Fatih BEŞIŞIK; A. Faruk AĞAN; Arif ACAR; Oktay YEĞİNSÜ; Nurten EROL (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-