THE PREVALANCE OF HELICOBACTER PYLORI IN DIFFERENT UPPER GASTROINTESTINAL SYSTEM DISEASES - Vedat GÖRAL; Mine TURHANOĞLU; Halil DEĞERTEKİN; Eralp ARIKAN; Nursen KADAYIFÇIOĞLU; Nevzat AKSOY; Fikri CANORUÇ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-