Preventive effects of enoxaparin and hesperidin in cerulein-induced acute pancreatitis in rats - Ferda Nihat KÖKSOY; Yücel YANKOL; Ebru ŞEN ORAN; Sibel ÖZKAN GÜRDAL; Meral YÜKSEL; Ayşenur Akyıldız İğdem; Nilüfer YILDIRIM YAZGAN; Gürsel Remzi SOYBİR (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-