Iloprost reduces colitis induced oxidative stress: An experimental study in rats - Erman AYTAÇ; Serkan TEKSÖZ; Seha SAYGILI; Osman Baran TORTUM; Nihat YAVUZ; Volkan SÖZER; Süha GÖKSEL; Hafize UZUN; Hakkı Oktay SEYMEN; Ertuğrul GÖKSOY (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-