Intrahepatic cholestasis of pregnancy: Correlation of preterm delivery with bile acids - Özlem PATA; Eser VARDARELİ; Alihan ÖZCAN; Mustafa SERTESER; İbrahim ÜNSAL; Murat SARUÇ; Cihat ÜNLÜ; Nurdan TÖZÜN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-