Effect of probiotics on aspirin-induced gastric mucosal lesions - Altuğ ŞENOL; Mehmet İŞLER; Aynur G. KARAHAN; Gülden B. KILIÇ; Hakan KULEAŞAN; İbrahim GÖREN; Ülkü SARITAŞ; Selçuk KAYA; Metin ÇİRİŞ; Onur AKTÜRK; Buket C. ARIDOĞAN; Hilmi DEMİRİN; et al. (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-