THE PREVALENCE OF HELICOBACTER PYLORI IN DIFFERENT UPPER GASTRIINTESTINAL SYSTEM DISEASES - Vedat GÖRAL; Mine TURHANOĞLU; Halil DEĞERTEKİN; Eralp ARIKAN; Nursen KADAYIFÇIOĞLU; Nevzat AKSOY; Fikri CANORUÇ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-