Anadoluda anne ve bebeklerinde Helikobakter pilori enfeksiyonu - Selda HIZEL,; Ali ÖZDEN,; Fatoş TANZER,; Üçler KISA,; Emine DİBEK MISIRLIOĞLU,; Derya BÜYÜKKAYHAN,; Özgül KISA, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-