Colonic malignant melanoma, primary or metastatic? Case report - Gürdeniz SERİN,; Başak DOĞANAVŞARGİL,; Cemil ÇALIŞKAN,; Taner AKALIN,; Murat SEZAK,; Müge TUNÇYÜREK, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-