Pancreatic cancer and glucose metabolism - Murat SARUÇ; Mehmet KARAARSLAN; Kemal RASA; Özlem SAYGILI; Ümit İNCE; Çağlar BAYSAL; Parviz M. POUR; Metin ÇAKMAKÇI; Nurdan TÖZÜN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-