The beneficial effect of propolis on cerulein-induced experimental acute pancreatitis in rats - Mehmet BÜYÜKBERBER,; M. Cemil SAVAŞ,; Cahit BAĞCI,; Mehmet KORUK,; M. Taner GÜLŞEN,; Ediz TUTAR,; Tuğba BİLGİÇ,; Rukiye DEVECİ,; Can KÜÇÜK, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-