Portal vein thrombosis and liver abscess due to Lactococcus lactis - Galip GÜZ,; Zeynep Arzu YEĞİN,; İbrahim DOĞAN,; Kenan KIZEL,; Musa BALI,; Şükran SİNDEL, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-