Importance of anticoagulant proteins in chronic liver diseases - Şebnem GÜRSOY; Mevlüt BAŞKOL; Edip TORUN; Alper YURCİ; Işın SOYUER; Bülent ESER; Kadri GÜVEN; Ömer ÖZBAKIR; Mehmet YÜCESOY (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-