Accuracy of endoscopic ultrasonography in upper gastrointestinal submucosal lesions - Dilek OĞUZ; Levent FİLİK; Erkan PARLAK; Selçuk DİŞİBEYAZ; Bahattin ÇİÇEK; Sabite KACAR; Gülden AYDOĞ; Burhan ŞAHİN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-