THE PREVALENCE OF HELICOBACTER PYLORI IN PATTENTS WITH UPPER GASTROINTESTINAL COMPLAINTS - Ali ÖZDEN; Cemil Ekinci; Şükrü Dumlu; Mustafa TUNÇ; Ömer DÖNDERICI; Eyüp Selvi; Özden UZUNALİMOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-