Dydrogesterone-induced hepatitis and autoimmune hemolytic anemia - Engin ALTINTAŞ; Dilek OĞUZ; Sabite KACAR; Yasemin ÖZDERİN ÖZİN; Orhan SEZGİN; Neslihan İNCİ ZENGİN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-