Enteroclysis in obscure gastrointestinal system hemorrhage of small bowel origin* - Uğur KORMAN,; Fatih KANTARCI,; Doğan SELÇUK,; Serap ÇETİNKAYA,; Sebuh KURUĞOĞLU,; İsmail MİHMANLI, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-