Polyarteritis nodosa presenting with necrotising appendicitis and hepatic aneurysm rupture - Necdet ÖZÇAY; Kemal ARDA; Tonguç SUGÜNEŞ; Deniz ÖZDEMİREL; Gülden AYDOĞ; Fuat ATALAY; Musa AKOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-