Efficacy of cyclosporin in severe ulcerative colitis attack - Ahmet DANALIOĞLU,; Sabahattin KAYMAKOĞLU,; Zeynel MUNGAN,; Çetin KARACA,; Kadir DEMİR,; Ziyaettin DURAKOĞLU,; Fatih BEŞIŞIK,; Güngör BOZTAŞ,; Yılmaz ÇAKALOĞLU,; Atilla ÖKTEN, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-