The Results of Liver Transplantation in Turkey - Mehmet HABERAL; Hasan TELATAR; Nebil BÜYÜKPAMUKÇU; Halis ŞİMŞEK; Burhan KAYHAN; Gülnaz ARSLAN; Nevzat BİLGİN; Enver EKİCİ; Bedri UZUNALİMOĞLU; Aytekin BESİM; Ergun VELİDEDEOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-