Needle-knife papillotomy as a second step procedure - Celalettin ÇETİN,; Sait BAĞCI,; Ahmet UYGUN,; Mustafa GÜLŞEN,; Abdurrahman KADAYIFÇI,; Necmettin KARAEREN,; Kemal DAĞALP, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-