Effect of eradication of Helicobacter pylorion the quality of duodenal ulcer healing - Melih ÖZEL; Yusuf YAZGAN; Ahmet K. GÜRBÜZ; Levent DEMİRTÜRK; Şükrü YILDIRIM; Alp GÜNAY; Ramazan ÖZTÜRK; Orhan TARÇIN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-