L-Carnitine therapy in non-alcoholic steatohepatitis - Ahmet UYGUN; Abdurrahman KADAYIFÇI; Sait BAĞCI; Ahmet ERDİL; Salih DEVECİ; Mendane SAKA; Ateş YÜKSEL; Fatih BULUCU; Necmettin KARAEREN; Kemal DAĞALP (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-