Colon adenocarcinoma associated with renal cell adenoma - Semra PAKER,; Bahar KILIÇASLAN,; Gülay ÖZBİLİM,; Tekinalp GELEN,; Okan ERDOĞAN,; Şükrü AKTAN,; Fahri IŞITAN, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-