Review of 502 patients with upper gastrointestinal bleeding - Fulya GÜNŞAR; Ulus Salih AKARCA; Nadir YÖNETÇİ; Ömer ÖZÜTEMİZ; Ahmet AYDIN; Galip ERSÖZ; Serhat BOR; Ahmet MUSAOĞLU; Hanefi ÇAVUŞOĞLU; Yücel BATUR (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-