Prevalence of osteoporosis in liver cirrhosis - Ümit Bilge DOĞAN,; Seren ÖZENİRLER,; Mehmet ARAÇ,; Ayhan KARAKOÇ,; Ziya ÖZTÜRK,; Mehmet CİNDORUK,; Uğur KANDİLCİ, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-