Recurrence rates after Helicobacter pylori eradication - Selim GÜREL,; Fatih BEŞIŞIK,; Kadir DEMİR,; Zeynel MUNGAN,; Sabahattin KAYMAKOĞLU,; Güngör BOZTAŞ,; Yılmaz ÇAKALOĞLU,; Oktay YEĞİNSU,; Atilla ÖKTEN, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-