Medical drainage of pancreatic pseudocyst - Yusuf UZUN; A. Reşit BEYLER; Hakan BOZKAYA; Necati ÖRMECİ; Kadir BAHAR; Selim KARAYALÇIN; Ali GÖREN; Abdülkadir DÖKMECİ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-