A rare cause of upper gastrointestional bleeding: Dieulafoy's disease - Mustafa YILMAZ; Ömer ÖZÜTEMİZ; Galip ERSÖZ; Ali DEMİR; Ahmet AYDIN; Ulus AKARCA; Zeki KARASU; Yücel BATUR; Hanefi ÇAVUŞOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-