Intrafamilial transmission of hepatitis C virus infection - Ali HAFTA,; Salih ÇOLAKOĞLU,; Ender SERİN,; Fügen YARKIN,; Hikmet AKKIZ,; Yılmaz ERGÜN,; Macit SANDIKÇI,; Fatih KÖKSAL,; İsmail ŞAHİN, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-