Review of 24 patients with Abdominal travma-induced colonicinjury - Hakan DEMİR,; Zeki DÖŞEYEN,; Yavuz ERYAVUZ,; Sançar BAYAR,; Hilmi KOCAOĞLU,; Salim DEMİRCİ, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-