Review of 502 patients with upper gastrointestinal bleeding - Fulya GÜNŞAR,; Ulus Salih AKARCA,; Nadir YÖNETÇİ,; Ömer ÖZÜTEMİZ,; Ahmet AYDIN,; Galip ERSÖZ,; Serhat BOR,; Ahmet MUSAOĞLU,; Hanefi ÇAVUŞOĞLU,; Yücel BATUR, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-