Duodenal biopsy findings in patients with renal amyloidosis - Başol CANBAKAN; Semahat KARAHİSAR; Selda SEÇKİN; Dilek OĞUZ; Erdal ESKİCİOĞLU; Süreyya ADANALI (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-