Prevelance of Helicobacter pylori in dyspeptic patients - Mustafa GÜLŞEN,; Sait BAĞCI,; Can UYGURER,; Necmettin KARAEREN,; Celalettin ÇETİN,; Savaş KARAOVA,; Mehmet KARALAR,; Sadi SOYSAL,; Kemal DAĞALP,; Ahmet ALPER, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-