Üst gastrointestinal sistemde bulunan Kandidanın Helicobacter pylori ve gastroduodenal ülserasyonlarla ilişkisi - Candan TUNCER; Semra KUŞTİMUR; Kadriye ŞENEL; Seren ÖZENİRLER; Ümit Bilge DOĞAN; Hatice AKAY (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-