İntraabdominal tüberküloz olgularımızın klinik özellikleri - A. Remzi DALAY,; Oya UYGUR BAYRAMİÇLİ,; Füsun KONUKSAL,; Nihat AKBAYIR,; Mehmet SÖKMEN,; Oya ÖVÜNÇ, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-