Helikobakter pilori eradikasyonunda omeprazol+klaritromisin tedavisinin etkinliği - Ahmet TEZEL; Yasemin KOŞAR; M. Emin CANER; Hülya ÖVER; Ülkü DAĞLI; Azmi SERİN; Mehmet KARAHAN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-