The place of brush cytology in the differential diagnosis of extrahepatic cholestasis - Şükrü DUMLU,; A. Kadir DÖKMECİ,; Necati ÖRMECİ,; A. Reşit BEYLER,; Cemil EKİNCİ,; Özden UZUNALİMOĞLU, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-