Early Successful Pregnancy in Wilson Cirrhosis - Mehmet HABERAL; Hasan TELATAR; Nebil BÜYÜKPAMUKÇU; Nevzat BİLGİN; Halis ŞİMŞEK; Ergun VELİDEDEOĞLU; Saygın ÇUHADAROĞLU; Burhan KAYHAN; Yusuf BAYRAKTAR; Tekin DURUKAN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-