Renal transplant alıcılarında üst gastrointestinal sistem bulguları ve helikobakter pilori sıklığı - Mete ÖZDOĞAN,; Orhan ÖZGÜR,; Sedat BOYACIOĞLU,; Gürden GÜR,; Beyhan DEMİRHAN,; Hasan TELATAR,; Mehmet HABERAL, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-