Non-alkolik karaciğer sirozunda demiyelinizan periferik polinöropati sıklığı - Hakkı KAHRAMAN,; Ülkü YALÇINTAŞ,; Nadir KAYA,; Musa K. Onar,; Levent ALTINTOP,; Arif COŞAR,; Kuddusi CENGİZ, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-