Karaciğer hücreli karsinomalarda p53 ekspresyonunun immünohistokimyasal olarak belirlenmesi - Mustafa TUNÇ,; Tekinalp GELEN,; Gülay ÖZBİLİM,; Özlem ELPEK,; Mehmet ÖĞÜŞ,; Figen SARGIN,; İnci SÜLEYMANLAR, (Turkish Journal of Gastroenterology, 2019)
-