ESOPHAGEAL CARCINOMA AND THE RESULTS OF PALLIATIVE ESOPHAGEAL INTUBATION - Hanefi ÇAVUŞOĞLU; Ahmet MUSOĞLU; Nadir YÖNETÇİ; Ulus AKARCA; Ahmet AYDIN; Ömer ÖZÜTEMİZ (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-